Allmänt

Dåliga nyheter

Nu har jag samlat mig lite grann, så ni slipper förgås av ängslan över de dåliga nyheterna från i fredags. De rörde inte mig, så ni kan ta det lugnt.

En av mina arbetskamrater, på min avdelning, blev sjuk i måndags. Nu har det visat sig vara så allvarligt att vi inte vet när – eller om – vi får se henne igen… 🙁

Så byter vi ämne: A och jag har slavat på vinden idag. Böckerna fick sorteras ännu ett varv igår, då jag sparat alldeles för många böcker för den lilla hyllan jag trodde de skulle rymmas i. Nu är bokhyllan klar, i alla fall.

A har skruvat upp den nya mörkläggande rullgardinen i sitt gamla rum, och jag har dammsugit, -torkat, skurat och bytt gardiner. Nu är det ”bara” kvar att flytta över min gamla säng dit, plus spjälsängen, så är stora gästrummet klart! (Och nu har jag TVÅ ”hemliga rum”, som inte katterna får gå in i, där dörrarna hålls stängda hela tiden.)

[tags]allvarligt sjuk, bokhylla, gästrum[/tags]

4 kommentarer på “Dåliga nyheter”

    1. De små luddskallarna har en våning var – det räcker väl? 😉

        1. Mina bortskämda djur har full tillgång till resten av huset. Det kan inte vara för mycket begärt att jag får hålla två rum fria från katthår?

Kommentarer är stängda.