Allmänt, Foto

Ny bok

Besökaren

Jag har lånat – och fört över till datorn – en ljudbok av M. Vi gillar ungefär samma sorts böcker, så somliga delar vi med oss av. Jag har ännu inte börjat lyssna på den, då jag inte haft vare sig tid eller lust, men snart…

Igår passade vi från min avdelning på att åka på tjänsteresa till vår sjuka arbetskamrat. Bäst att passa på medan hon är kvar i K, då det är betydligt längre att åka till U när/om hon hamnar där. Vi har allihopa bara gått och tänkt på henne i flera dagar, så vi och chefen enades om att vi kunde göra så (chefen följde också med).

Värmen har slagit till med full kraft. Det var 24 grader när jag kom hem på kvällen, så det blev en snabbt hoprafsad middag och sedan däckade jag på soffan. Sov som en stock hela kvällen, både fysiskt och psykiskt utmattad. (Däremot har jag varit vaken flera timmar inatt, men det är lugnt. Jag har fått min skönhetssömn.)

Idag är vädret mulet och det verkar ha kommit regn under natten. Det kan vara åska på gång enligt väderprofeterna, så jag har dragit ur de kontakter hemma som behöver dras ut vid sådant väder. Bara därför kommer det säkert inte att åska idag, men bättre en gång för mycket… Det är så jobbigt att vara utan modem och telefon. Eller – hemska tanke! – vara utan TV!?! 😯

UPDATE
Jag har snabbt slängt ihop en matsedel för veckan. Syns det att jag tänker (tvinga A att) ta fram grillen? 😉 Grillat på längden och grillat på tvären. Ja, vad fan. Bäst att passa på när vädret tillåter. Det kan bli den regnigaste sommaren i mannaminne. Det vet vi inte förrän efteråt.

[tags]Besökaren, Dag Öhrlund, sjukbesök, värme, åska, matsedel, grillat[/tags]