Allmänt, Foto

Bättre sent…

Ljugarbänken

…än aldrig. Nu är ljugarbänken framplockad för säsongen!

Värmen har kommit och helgen har bestått av stekande sol och tryckande värme. A klippte gräset åt mig i lördags, under de varmaste och soligaste timmarna, iförd hur mycket (svarta) kläder som helst. Jag trodde han skulle få värmeslag, men han klarade sig.

Jag jobbade över en timme i fredags, för det var så lugnt och skönt. Telefonen var tyst och inga besökare kom förbi sedan huvudingången stängt för dagen. Nu har jag hunnit gå igenom allt som samlats på mitt skrivbord, för även om jag tidigare gjort de mest akuta ärendena så har annat fått vänta tills jag hade tid.

Som exempel kan jag nämna att jag visserligen gjort de akuta ärendena, men först nu sorterat in dem i rätt pärmar. Jag har bara haft en hög med ”åtgärdat” där jag slängt allt jag fått gjort undan, huller om buller. Skönt att få bort den högen!

Hemma har jag gjort en liten, men nödvändig, omhängning av ett par tavlor. Nu behöver jag bara ta med en hammare och två spikar till sovrummet, så blir konsthallen klar. 😉 Det är tur jag har väggar av trä, för jag slår i (och drar ur) spikar kors och tvärs i hela huset – utom i badrummet. Våtväggarna är heliga och får INTE göras hål i.

[tags]ljugarbänk, sommar, värme, sortering[/tags]