Foto, Katter

Gömställe

För några somrar sedan fick jag ett ryck och kom på att jag skulle fixa till i trädgården. Jag köpte bl a torvblock och byggde en fin, rund, upphöjd rabatt, för ”då kommer inte ogräset åt den”. Jo, tjena. Så här ser den ut idag:

image

Eftersom det är sommar och varmt, så bor madamen oftast utomhus. Hon kommer in och äter någon gång men går lika snabbt ut igen. Ibland dyker hon upp utan att jag sett varifrån hon kommit, så jag bestämde mig för att undersöka saken…

Gissa vad jag fann? Hon har en egen koja! Kolla här:

image

Där får hon vara ifred för froppisen, det är skuggigt och svalt i det långa gräset, och hon har ändå koll på vad som rör sig runt gården. Nu vet jag var jag kan kolla efter henne när hon inte ligger på altanen, i skuggan av den stora syrenen, som tidigare var hennes favoritplats.

Vilken tur att någon har nytta av den f d rabatten!

[tags]katter, gömställe[/tags]