Allmänt

Oväntat besök

Mina semesterplaner sprack direkt.

Jag hade tänkt åka ner till L imorgon, för att uppvakta B på hennes födelsedag (och shoppa loss ordentligt lite). Då fick jag plötsligt veta att hon och lille J kommer hit i morgon bitti, för vattnet i deras fastighet ska stängas av hela veckan! 😯 Så kan det gå!

Shoppingen kan jag klara mig utan: nu får jag gulla med lille J flera dagar! 🙂 Enda problemet är att jag tänkt försöka hitta något åt A, som fyller (jämna) år på torsdag, och inte vet vad han vill ha i present. 🙄 Det får väl bli presentkort från någon av butikerna jag vet han handlar på. (Ja, OK, kanske inte från ICA – lite roligare butik kan jag hitta.)

B har redan fått sin present: hon har fått ärva min cykel! Den har hon länge varit ute efter, och till slut gav jag med mig. Jag har ändå inte haft fram den på flera år – men den var MIN. En snygg, svart Crescent damcykel i riktig tantmodell, med guldränder, korg på styret och ordentlig pakethållare.* Dessutom har J fått min cykel-på-köpet, som följde med när jag köpte TV i våras. Den cykeln var inte ens uppackad ur kartongen.

[tags]semester, semesterplaner, födelsedagar, presenter, cykel[/tags]

*) Tyvärr hann jag inte ta kort på den innan den åkte iväg. Jag får försöka komma ihåg det när jag far till L någon gång.