Allmänt

Fredag – igen?

Det blir en lång vecka, det här. Jag hade fredag redan igår, men tyvärr är det fredag först idag. Fatta hur jag kände mig när väckaren ringde i morse… *gääääässp*

Planerna för helgen består i att göra besök på lördag (nu SKA jag verkligen ta mig till L, oavsett väder) och få besök på söndag. Annars blir det väl som vanligt: jag slappar framför TV:n medan jag tänker på tvätten som behöver vikas. Eventuellt ska tvätten-som-behöver-vikas få påfyllning, då det börjar vara dags att låta tvättmasken jobba igen. Jag måste ju ta ner den torra tvätten från linorna om jag ska kunna hänga upp blöta plagg.

Eftersom min tidigare ljudbok tog slut, har jag köpt en ny. Jag har glömt bort vad den heter, men den handlar om några som stjäl ”La Bella Principessa” av Leonardo da Vinci från utställningen jag besökte när jag var i G för ett antal år sedan. Lite småkul att känna igen detaljer. 😉 Det var för övrigt en fantastisk utställning! Hade den varit kvar skulle jag gått och sett den igen, men utställningen var på turné och flyttade vidare därifrån. (Utan att någon stal tavlan.)

[tags]fredag, helgplaner, La Bella Principessa, Leonardo da Vinci[/tags]

2 kommentarer på “Fredag – igen?”

Kommentarer är stängda.