Allmänt, Foto

Knasigt?

Det är slaskigt väder, men jag gillar det! 🙂

Igår satt jag ute på bron och njöt av regnet, som ännu inte slagit över till blötsnö (vilket det gjorde under natten). Jag gillar faktiskt regn, förutsatt att jag har tak – i det här fallet balkongen – över huvudet. Då kan jag till och med sitta utomhus och njuta av att höra regnet slå mot plåttaken på byggnaderna i närheten. Lite knasigt, kanske, men uppfriskande!

Jag har ibland funderat på att köpa mig en tältpaviljong (med två hela sidor och två i myggnät) så jag verkligen kan njuta av vädret hela sommaren, utan att bli uppäten av myggen. Med plastat tak kan jag sitta där även i regn. Perfekt!

Problemet är bara att jag inte vet om paviljongen passar där jag vill ställa den, och jag har annat jag behöver fixa till först – men man får väl drömma? 😉 Dessa jättetält brukar ha en förmåga att blåsa omkull/ bort/ sönder vid minsta vindpust, så gräsmattan blir kanske full av snubbelsnören i form av extra tältlinor (som ändå inte hjälper) för förankring?

*suckar djupt* Den som lever får se. Någon gång kanske jag skaffar en paviljong. Kanske inte i år, men det kommer ju fler somrar… 😉

Jag kanske provar extrembudgetvarianten först? 😆

solig-nat-vitBild från IKEA

[tags]regn, sommar, paviljong[/tags]

2 kommentarer på “Knasigt?”

  1. Klart att du ska ha en paviljong med fladdrande gardiner. Vi har en (budget) paviljong (som inte är myggsäker dock) som hållit många år. Myggnät tar väl inte så mycket vind? Du får vindsäkra med tjocka gardiner som du tar ner när du inte sitter där! Gå och köp NU!

    1. Visst ser du också framför dig hur jag njuter av midnattssolen med milda vindar fläktande i myggnäten…? 😉
      I verkligheten misstänker jag att tältet mest kommer att vara i vägen, då det ska stå på gräset, inte på altanen.

Kommentarer är stängda.