Allmänt, Foto

Provkörning

20150426_123932

Efter att A lagt på sommardäcken åt mig, fick jag åka och fylla på luft i däcken, och provköra en runda. Jag tog rundan ”broarna runt”, en lagom åktur i det fina vädret.

Som ni ser har vi fortfarande kvar lite av plogkarmarna, men den mesta snön är annars borta. Även om solen sken från en klarblå himmel, så var det inte särskilt varmt i luften. Dessutom blåste det kalla vindar. Inte hård blåst, men ändå. Isen ligger ännu på älven, även om det är öppet vatten på flera ställen.

Jag passade på att åka förbi graven, för att hämta hem kroken och lyktan jag stoppade dit till Allhelgonahelgen. Det såg ut precis som jag förväntat mig; allt hängde på trekvart… Minnesansteckning åt mig själv till nästa gång: vänta inte tills marken frusit innan du försöker få ner kroken i marken, korkskalle! 😉

När A var klar med alla däckbyten (hans bil behövde också sommardäck) passade han på att tvätta sin bil – ordentligt. Jag var mer lat, och spolade bara av min bil med högtryckstvätten, utan att använda vare sig svamp eller borste. Bara jag kan gå bredvid bilen utan att lera hoppar över till kläderna, är jag nöjd.

[tags]byta däck, sommardäck, biltvätt[/tags]