Allmänt, Foto

Korthelg

Många andra har långhelg den här veckan. Själv kör jag med korthelg, eftersom jag jobbar hela klämfredagen – men jag fick ju vara ledig igår, på Kristi Himmelfärds Dag. En extra helg, men en kort en. 😉

rökrutan-150515

De som jobbar med att ta bort våran rökruta på jobbet har inte heller ledigt idag.

A och jag var bjudna till B:s svärföräldrar på middag (tillsammans med B och J, förstås), då B var lite ”hemmasjuk” och inte hinner komma ”hem” någon mer gång innan hon får smått. Lille J var alldeles bedårande underbar, precis som han brukar vara! Och snart har vi en till som charmar oss! 😆

suddjulle-150514

Det är inte lätt att fånga lilltrollet på bild, kan jag tala om!

Det var tråkigt väder att köra bil. Regn, regn och mera regn. Jag gillar ju regn, men långa bilfärder gör att vindrutetorkarna har en hypnotiserande effekt på mig: swip-swoosh-swip-swoosh-swip-swoosh-swip-swoosh… Positivt är att det är ljust på kvällarna, både på grund av årstiden och att klockorna visar sommartid. Jag kom på att senast jag varit till L var det mörkt när jag körde hem, så det är ett tag sedan.

Det har blivit desto fler IKEA-svängar, känns det som. Eller också har jag suttit mer hemma. Det blir ofta så under vintern. Kallt och halt och snöelände och mörker och kyla – då lever jag verkligen i symbios med min TV och far nästan ingenstans, annat än till jobbet och affären. Men snart är det dags för en IKEA-sväng igen!

[tags]flygardagen, ledig, jobba, ranta, regn, fredag[/tags]