Allmänt, Katter

Fredagsdate

Jag har en date med lille snutteplutten E ikväll. Ja, hans storebror J är också med – men honom får A och J jaga ikapp. Jag sitter lugnt med snusmumriken i famnen och bara njuter. 😉

Tids nog blir han också livad, men just nu är han väldigt lättskött. Jag sitter förstås inte och skriver med honom i famnen, utan han ligger på soffan och sover djupt medan far och morbror ser nån film. Storebror sover uppe i gästrummet. (Mor är ute med sina vänner.)

Jag har fått undan disken och har redan planerat morgondagens middag: om vädret tillåter ska vi grilla utomhus. Om vädret inte tillåter utomhussysslor steker jag köttet i ugnen. Så det så!

Det har varit full rulle hela dagen, men det är roligt! I vanliga fall är det desto lugnare; jag kan behöva lite fart och fläkt någon gång emellanåt. Katterna, däremot… Madamen har jag inte sett till sedan tidig eftermiddag, men hon dyker nog upp när det blir RIKTIGT tyst här. Froppisen verkar inte vilja komma in någonsin igen, men det är samma med henne: bara det blir tyst kommer hon in.

Jag har inte gått på marknaden än, har bara lämnat huset för en snabb sväng till affären för att fylla på maten. Vet inte om jag behöver något från marknaden, precis som tidigare år…  Ändå brukar jag göra av med pengar, främst på ätbara saker. Munkar är ett hett tips – ingen marknad är komplett utan munkar! 😉

Och nej – jag har inte vikt tvätten.

[tags]barnvakt, mormor, marknad, grilla, katter, munkar[/tags]