Allmänt, Foto

Marknadshelg

20150716_141650Kronprinsen har fyllt två år under veckan.
Jag måste ju slå in presenterna innan han kommer.

Sommarmarknaden har kört igång, redan på torsdag. Jag gör mitt bästa för att hitta på allt möjligt annat istället för att städa (så gör jag jämt) men idag gör jag ett sista ryck: barnbarnen anländer ikväll! 🙂

Mina utländska gäster (ända från Norge) kom igår, men de håller sig mestadels i husbilen. De äter inte heller sådant de hittar på golvet, men visst är det trevligt att försöka ha någotsånär städat när jag har folk på plats. Jag ska snart dammsuga – och sedan är det klart! OK, jag kanske moppar lite där de värsta spillfläckarna syns, men sedan får det vara nog.

Sista semesterdagen idag (det ÄR väl fredag?) – på måndag börjar allvaret igen. Nåja, jag har ju fått vara (mestadels) ledig och har faktiskt inte haft problem med vädret. Det har visserligen varit kallt, regnigt och blåsigt, men jag har ju kunnat vara inomhus när vädret har varit dåligt.

Jag har tvättat undan en hel del, även om det är mycket kvar – men jag hinner ju tvätta sedan. Sommaren är inte slut än. Soltorkad tvätt är en höjdare! 🙂 Den rena tvätten är dock fortfarande ovikt (blev det någon vadslagning inom intresseklubben?) även om jag har lösa planer på att ta itu med den idag. Ja – idag!?! Vifårvälse… 🙄

[tags]sommarmarknad, semestergäster, väder, tvätt[/tags]