Allmänt

Billig helg

Jag kan trösta mig med att det blev en synnerligen billig helg den här gången: jag satt hemma och stickade och åt hembakt sockerkaka. Punkt. 😉 Däremot kommer nog den kommande helgen – och nästa – att bli desto mer kostsamma, men det är en annan femma!

Snart är jag igenom den syssla jag tidigare fått flytta ett par dagar, men det fyller bara på med mer att göra hela tiden. Min högar växer i ena änden av skrivbordet och sjunker i den andra – och sedan byter jag riktning och går åt andra hållet.

Varje dag väntar jag ivrigt att få höra ifrån min optiker att glasögonen har kommit, så jag får fara och hämta dem! Spännande, då jag knappt minns hur de såg ut. Ett par var mörka – inte svarta, kanske bruna eller melerade – och det andra paret tror jag var vita? Ljus metall? Ja, ni ser – jag minns verkligen inte! 😆

[tags]billigt, jobb, glasögon[/tags]