Allmänt, Foto

Avsockring

150923-fikaMassor av fika på jobbet

Visst är det typiskt att precis när jag tänker ”avsockra” mig, så dyker det upp MASSOR av fika på jobbet?!? Dessutom står det en godislåda där också, bakom alla påsar/ förpackningar med fika… *gaahhh*

Men jag är ståndaktig! Jag har inte ”tjuvköpt” något godis den här veckan – än så länge. Om något krisar till sig, brukar en sockerchock hjälpa mig ta itu med det, men det kan bli en lugn vecka. Jag tar inte ens socker i kaffet!

Det är lite lustigt, för jag använder inte socker i kaffet annars – det är bara på jobbet det trillar ner en och annan sockerbit i kaffemuggen ibland. 😳 Jag är inte heller den som låter bli att fika, förutom när jag nu håller på att avsockra mig.

Det blir en lååång vecka, det här, om fikat fortsätter att strömma in i samma takt som hittills… 🙄

Hemma sköter jag mig exemplariskt. Än så länge. Jag har visserligen köpt äpplen (åååhhhh, äppelpaj med vaniljsås) men tänker äta dem naturella. Vi får väl se hur veckan utvecklar sig. 😉

[tags]socker, fika, jobbet, hemma[/tags]