Allmänt, Foto

Jobbar hemifrån

20150125_125541Vinterbild från förra (?) vintern

Idag använder jag mig av datorn hemma för att göra diverse prio-2-grejer, som jag sparat undan i min jobbmail. Prio-1-grejerna gjorde jag färdiga igår på jobbet. Jobbmailen kan jag kolla hemifrån, så jag ringde till jobbet och sa att jag blir hemma idag och imorgon.

Imorgon hade jag sedan tidigare sökt semester, då jag väntar herrbesök. 😉 (Mer om det imorgon.) Nu blev det en extra dag hemma, då det är -34 grader och jag vägrar gå ut. Enligt väderprofeterna skulle det vända, och börja bli varmare, under eftermiddagen/ natten – men det får vi se hur det blir med den saken.

Det är fint utomhus när nu solen börjat visa sig igen, fler och fler timmar för varje vecka. Den kalla luften i kombination med solglittret på snön gör att vintern verkligen inte känns som en mörk årstid längre. Som jag brukar säga: det är friskt ute! 😉

Katterna fläker ut sig över badrumsgolvet. Själv har jag faktiskt kommit mig ur morgonrock & pyjamas (som annars är min favoritklädsel hemma), då jag var tvungen att gå ut och fylla på fågelmaten. Stackars sparvar, de hade ätit rent på fågelborden i kylan.

Det är faktiskt väldigt skönt att arbeta hemma; ingen telefon eller besökare som stör, jag får jobba i min egen takt och fika hur ofta jag vill. :mrgreen:

(Det var ren tur att jag inte åtgärdat prio-2-högen, annars hade jag fått släpa mig till jobbet, trots kylan. Det är verkligen inte vanligt att jag kan göra så här, men idag passade det perfekt.)

[tags]jobba hemifrån, kyla[/tags]

2 kommentarer på “Jobbar hemifrån”

  1. Åh, så skönt att kunna jobba hemifrån! Fast det kräver ju lite självdisciplin, antar jag.
    Å vilken vacker bild!

    1. Egentligen får jag inte jobba hemifrån, men just den här gången passade det så bra. Och det är otroligt hur mycket jag får gjort när jag får sitta ifred och göra det! Inga telefonsamtal eller besökare – bara jag, datorn och kaffet. 😉

Kommentarer är stängda.