Allmänt

Glömde ju

Det här är den rikaste dagen på hela månaden! 😆

Nya fräscha pengar på kontot! Månntro vad jag ska förstöra dem på, den här gången? ”Mat” är ett hett val, precis som ”boende”. Sedan får jag se om någon krona blir över, som jag kan slösa på annat. 😉

Ikväll ska jag inte somna på soffan – inte innan jag betalt mina räkningar, i alla fall. När jag ändå sitter vid datorn hemma, kan det ju hända jag slinker in på diverse shoppingsidor också, men jag lovar inget. Jag har varit in och kikat på gamla favoritsidor tidigare, men hittade inget jag ville ha.

Det är verkligen inte så att jag är utan något väsentligt. Kläder har jag (alldeles för) gott om, mat fyller jag på varje vecka, hela huset är möblerat (även om det skulle vara trevligt med nya soffor 🙄 ), bilen – där har vi det! Bilen behöver ett nytt batteri!

Det blir väl som vanligt. Jag brukar ju lyckas tömma kontot, på ett eller annat sätt, varje månad.* Vissa månader går det jättefort, andra månader tar det lite längre tid.

[tags]lön, räkningar, shopping[/tags]

*) Inte bara genom shopping, jag flyttar över till sparande också.