Allmänt, YouTube

TGIF

Det var kallt i morse, -21 grader, och imorgon har de lovat nollgradigt!?! Vädret (i alla fall temperaturen) är väldigt växlande just nu. 🙄

Jag talade med B igår och undrade om jag skulle laga till någon sorts ugnslåda, att skicka med A imorgon när det är flyttdags.* En färdig låda går ju att ösa portionsvis på tallrik och värma i mikron när man är hungrig. Det behövdes inte, då de redan lovat alla medhjälpare pizza, men hon tackade för erbjudandet.

Nu är räkningarna betalda och nytt batteri till bilen inköpt. Vad ska jag göra med det som blev över? Shoppa? Det känns som att det är lääänge sedan jag var till IKEA… Jag skulle ju kunna åka dit och meddela till flyttgänget att jag är där, på plats, så kan de ringa/ SMS:a mig ifall de behöver något därifrån. Visst låter det som en bra idé? 😉

Annars har jag börjat fundera på vilka möbler jag vill ha på altanen, när det blir varmare så man kan sitta utomhus.** Just nu är det lite magert möblerat där ute: en hopfällbar stol med en fimpburk bredvid. Inte ens ett bord att ställa burken på.

Jag har inget emot att sitta på altanen, istället för på bron, när jag röker, men så länge jag måste ha vinterjackan blir det en massa spring fram och tillbaka genom huset, för att förflytta och förvara kläder på lämpligt ställe. Det finns ingen hatthylla (eller krok) att hänga jackan på i vardagsrummet – och jag vet inte om jag vill ha det, heller.

Och vad har ni för planer inför helgen?

[tags]flytthelg, shopping, utemöbler, altan, Thank God It’s Friday (1978)[/tags]

*) Jag är inte inbjuden som flytthjälp, eftersom jag bara skulle vara i vägen.

**) Se där, så fort solen börjar visa sig kommer sommarplanerna direkt!