Allmänt

Vårkänslor?

Hur är det med er, har ni börjat få vårkänslor än?

Här känns våren v-ä-l-d-i-g-t långt borta, med meterdjup snö och 15 minusgrader. I och för sig gnistrar solen väldigt vackert i all den fräscha vita snön, men det är länge kvar tills vi har barmark.

Det börjar dyka upp trädgårdstips lite varstans. Tja… Jag brukar ju få ett trädgårdsryck i februari-mars ungefär, då jag planerar allt jag vill göra i trädgården kommande säsong. Som tur är tyvärr brukar den lusten gå över innan det är dags att sätta igång – och så blir det inget gjort den sommaren, heller.

Jag kanske ska plantera något snabb- och högväxande nedanför altanen i år, beroende på hur det ser ut när snön försvinner. Eller också sätter jag någon sorts liggande spaljé, bara så att det inte ser så tomt ut under. Eller också skiter jag i det och låter det bara växa ogräs där, så det matchar övriga s k ”rabatter” i min trädgård… 🙄

[tags]vårkänslor, trädgårdstips[/tags]