Allmänt

Vilken tur

Tänk, vilken tur att jag inte går på diet den här veckan, när nu en påse lösgodis råkade följa med mig efter lunchen… Jag blev så sötsugen att jag inte kunde låta bli.

Dagens irritationsmoment är folk som söker min kontorsgranne. Hon är ledig idag, vilket står skrivet med rött på vår anslagstavla i början av korridoren. Tydligen är hennes kunder inte läskunniga, utan de går förbi anslagstavlan, rycker i handtaget till hennes låsta dörr och frågar sedan om hon inte är här idag. NÄHONHARLÅSTINSIG vrålar jag inte, utan säger lugnt att hon är ledig.

Till slut har jag satt upp en extra lapp – på hennes dörr – där det står att hon är tillbaka imorgon. Det gör att de som söker henne åtminstone inte rycker i dörren, utan de läser lappen (”Åter torsdag 3/3!”) och frågar sedan om hon inte är här idag… *suck* *djuuup suck*

Åt nästa som frågar ska jag säga: -VAD??? ÄRHONINTEHÄR??? VADSÄGERDU??? HERREGUDVADHARHÄNT??? och sedan rusa till hennes dörr och banka på den med knutna nävar medan jag ropar hennes namn. 😈

[tags]lösgodis, irriterad, kontorshumor[/tags]