Allmänt

Måååndag

Trots att jag vilat rätt ordentligt under helgen, så gick det trögt att stiga upp i morse. Jag sov bort hela kvällen igår – inte ovanligt alls – och var vaken flera timmar under natten istället. Såg bl a en dokumentär om Auschwitz, som fick mig att tro att jag aldrig skulle kunna sova utan mardrömmar igen.* Hugaligen! 🙁

Upptäckte i mitt Facebookflöde att ett litet familjeföretag brunnit ner till grunden under kvällen. Tragiskt, men tack och lov skadades ingen och den stora industribyggnaden bredvid klarade sig. Det hade kunnat gå mycket, mycket värre. Fruktansvärt för de drabbade i alla fall. 🙁

Jag har haft värk under helgen. Inte i knäna den här gången (väderknän…) utan från skuldran ut i armen. Det känns som någon sorts sträckning, eftersom jag har en punkt bakom ryggen (i svanken) som hugger till vid vissa rörelser. Jag har väl lyft något och vridit mig samtidigt, eller nåt. *rycker på axlarna* Inget att gnälla över (även om jag precis gjorde det 😉 ).

[tags]nattvak, dokumentär, brand, värk[/tags]

*) Jag har visserligen sett dokumentärer om förintelsen förut, men den här var värre än något annat jag sett.