Allmänt

Inte helt hundra

Efter en väldigt jobbig natt släpade jag mig till jobbet i morse. En förkylning håller på att bryta ut, så jag blir täppt överallt så fort jag försöker lägga mig ner. Ont i kroppen, på utvalda ställen, gör också att jag – om jag kan andas – inte sover särskilt bra.

När jag nu varit uppe och igång några timmar, känns förkylningen bättre, men jag skulle kunna somna över tangentbordet. Det lär bli en tidig kväll ikväll. Igen. Som tur är vet jag precis vad jag ska äta, och det är i stort sett bara att värma maten så är den klar. OK, nudlarna ska koka 3 minuter, men jag överlever nog den väntetiden. 😉

Min supersnälla favoritgranne hade precis kört färdigt med snöslungan på min gård när jag kom hem på lunch! Så fort jag orkar (och inte smittar…) ska jag gå över dit med en present jag tidigare skaffat. Jag skottade själv av den blöta kramsnön från bron, och det räckte.

Nä, nu ska jag sluta gnälla. Jag har ingen feber – än – så det går ingen nöd på mig.

[tags]förkyld[/tags]