Allmänt

Redan less

Jag är redan less på den här veckan. Hur ska detta sluta? 😉

Nåja, den här veckan kommer att försvinna lika fort som tidigare veckor det här året. Det är väl inte till helgen, utan nästa helg, vi ställer om till sommartid? Under påsken? Sedan går det fort.

Mina fönsterlampor lyser fortfarande, men jag tänkte låta dem vara kvar i fönstren någon vecka till. Sedan plockar jag ner dem, och allt annat jag har i fönstren också. De nya fönstren dyker snart upp, och då ska allt vara bortrensat: gardinstänger, rullgardiner och allt löst krafs, typ blommor, lampor och prydnader.

Jag lämnade bilen utanför garaget i natt, eftersom jag hade händerna fulla med kassar när jag kom hem, efter att ha handlat. Ville inte ställa kassarna i snön för att dra igen garageporten 🙄 men det har ju varit ganska varmt under natten. Alltså, det har inte varit så många minusgrader i natt.

Det ska bli sol och blå himmel idag. Jag väntar ivrigt! Strimmor av blått har visat sig mellan molnen, men än är det mestadels grått.

Min matsedel har redan spruckit, främst för att jag glömde bort att jag ska på bjudmiddag ikväll. Det blev dessutom inga rester till middagen idag, så det problemet löste sig elegant! 🙂

[tags]sommartid, fönsterlampor, fönster, garage[/tags]