Allmänt, Foto

Till slut

20150713_091557

Jag lyckades! Det blev en morgonrocksdag igår!

Jag kunde hasa omkring i morgonrock & nattlinne h-e-l-a dagen, utan att någon brydde sig. Katterna gillar faktiskt när jag har morgonrocken på mig, den är ju varm och skön att ligga på, och jag hade inga besökare. Fick slappa framför TV, dator och läsplatta hela dagen.

Idag försökte jag komma iväg till jobbet i tid, men lyckades inte riktigt. Det är fantastiskt med flex, inga bekymmer om jag blir lite sen. Den här veckan är dessutom många lediga, så det är lugnt i korridorerna. Folk har annat att göra än att besöka oss. 😆

Jag är lite besviken. Trots att det ”annonserats” att polisen skulle kolla nykterhet och fart i trafiken, främst efter de stora vägarna, så har jag inte blivit stoppad en enda gång under alla mina resor till och från G. Det gör mig inget att få blåsa, då jag inte druckit alkohol på flera år. Senaste gången var den rosa champagnen på min 50-årsdag. (Tack än en gång, K & B!) 😉

Dessutom kör jag ju som en kärring (läs: som den kärring jag är) och har därmed lyckats kapa bensinförbrukningen ytterligare ett snäpp nedåt. Det är vårföret som gör det; jag är livrädd att det ska vara tjuvhalt även om asfalten ser bar ut. När det är ordentligt sommarföre, stiger förbrukningen igen, eftersom jag då törs köra lite fortare.

Planeringen av veckans mat går dåligt. Hittills har jag lyckats fundera ut två middagar, varav jag kanske hoppar över den ena. 🙄

[tags]morgonrock, flextid, nykterhet, fartkontroll, bensinförbrukning, matsedel[/tags]