Allmänt

Fredag kväll

För intresseklubben: mina räkningar är nu betalda. Dessutom har jag köpt två e-böcker, läst diverse dravel på Facebook och skummat Aftonbladets rubriker. Bland annat.

Det känns som att jag glömt bort att göra något…? Skulle jag kolla på något när jag ändå slog igång datorn här hemma? Nåja, jag kommer nog på det – precis när jag stängt av datorn. 🙄

Jag har laddat med läsning inför helgen. Förutom de två e-böckerna, har jag även en (tidigare inköpt) ny ljudbok i MP3-spelaren* så jag har något att roa mig med under bilresor. Inte nu för att jag planerat någon biltur, men man vet ju aldrig. 😉

Den här helgen blir en vanlig helg – även om det är både Valborgsmäss och 1:a maj – men nästa helg blir extralång! Jag har tagit semester den klämfredag som infaller efter Kristi Himmelsfärds dag, så jag får en lite längre sammanhängande ledighet. Skönt!

Nu fattas bara lite energi, så jag får saker gjorda! Det finns mycket jag samlat på hög, men jag får ta mig an saker en kvart i taget. Ungefär. 🙄 Min att-göra-lista växer i lavinartad hastighet, det finns liksom ingen ände på den. Det finns alltid mer att göra.

Är det samma för er, att datorn är en riktig tidsslukare? Jag ”skulle bara” betala räkningarna, och hux flux har det gått nästan tre timmar?!? Och jag är inte färdig än…

[tags]räkningar, e-böcker, ljudbok, helg, energi, tidstjuv[/tags]

*) Jag laddar bara in en bok åt gången i spelaren, även om jag ibland köper flera. De andra får vänta till senare. E-böcker laddar jag däremot flera åt gången till läsplattan.