Allmänt, Foto

Taco lov det är fredag

20160513_075630Jag hade totalt glömt bort att jag beställt – via en medarbetares barnbarn som säljer grejer för en skolresa – ett tacoset (med tacosåser och tacokrydda) för att ge bort. Själv är jag inte så noga om tacos; äter det om jag blir bjuden, men lagar inte själv.

Idag är det kort dag på jobbet, och jag har flyttat ett möte jag planerat sedan tidigare. Det gick att flytta på, för jag har inte hunnit med sådant som måste vara klart innan mötet, då annat kommit emellan.

Maj är en så händelserik månad helt plötsligt! Allt möjligt ska hinnas med – både på jobbet och hemma, både ute och inne! 😯 Det ramlar in saker till min att-göra-lista i rasande fart nu.

T räddade min sittdyna till fåtöljen igår. Det stormade ordentligt, och dynan rymde från altanen, ut på gatan han precis passerade.* Han kom förbi mitt kontor och meddelade var han satt dynan, så jag kunde hämta tillbaka den när jag kommit hem. 😉 (Nu förvaras den inomhus, även om det slutat blåsa.)

Jag hämtade mina paket igår, men har inte hunnit prova något. Öppnade bara påsarna för att kolla vad jag egentligen beställt för att se om jag fått allt jag beställt. En del saker hade hunnit bli slutsålda, annat kommer senare. Om jag har tid att prova allt under helgen, ska jag ta lite bilder så ni får se! 😆

…och idag är det fredagen den 13:e… 😯

[tags]tacos, möten, maj, sittdyna, postorder, fredagen den 13:e[/tags]

*) Han märkte att det blåste från det håll där min altan var, så han listade ut att dynan borde vara min.