Allmänt, Foto, Katter

Sommar

Nu är det sommar! Juni har inträtt och regnet har skvalat ner under natten/ morgonen, för att sedan följas av blandat solsken.

Jag hade borta madamen i morse. Har ropat och visslat och lockat på alla sätt, men ingen katt dök upp – förutom froppisen, som inte alls behövde sökas. Hon var limmad vid mina ben, som vanligt.

Till slut hittade jag madamen – sovandes i gästsängen! Jag trodde hon sovit ute, som hon gjort alla andra nätter under värmeböljan. Tydligen har jag glömt att jag släppt in henne sent igår kväll/ under natten. Ja, ja. Nu vet jag var hon är.

20160601_082255

Det är bullrigt på jobbet den här veckan. Ett grannhus håller på att borra jord- eller bergvärme, så det dundrar och brakar utanför våra kontorsfönster hela dagarna. Att stänga vädringsluckan dämpar ljudet en aning men då tar luften slut, så det är en avvägning mellan pest och kolera.

[tags]sommar, katter, jordvärme, bergvärme[/tags]