Allmänt, Foto, Katter

Viloplatser

20160701_152124Madamen har gjort sig en grop i det långa gräset vid garagenedfarten. Där får hon ligga i fred för skator, andra katter och småbarn…

20160702_145703När hon inte ligger där, ockuperar hon min korgstol. Hon är ändå snäll och låter mig låna den ibland, men inte utan protester. 😉

Ni ser väl det nymålade vita altanräcket? Nu kan jag börja piffa till ute på altanen, så jag får det som jag vill ha det. Det lutar mot en IKEA-resa inom en mycket snar framtid, för även om jag köpt en del som hör till utelivet finns det alltid mer att lägga till. 😆 (Bord och stolar så man kan äta ute är en av grundsakerna som behövs.)

Småtrollen – och deras mor – har varit hos mig sedan i fredags, men det berättar jag mer om i ett annat inlägg (när jag har tid). Eventuellt åker de hem idag – det var inte riktigt bestämt ännu hur de skulle göra, när jag gick till jobbet.

[tags]sommar, katter, altan, barnbarn, mormor[/tags]