Allmänt, Katter

Blixtar och dunder

Åskan stormade förbi igår kväll, med massor av blixtar och mullrande dunder, mest hela kvällen. Jag satt länge på altanen och lovprisade taket räknade sekunderna mellan blixt och dunder med ögonen lysande av upphetsning. Jag gillar åska! 🙂

Madamen ville först inte gå in, men gav sig till slut. Hon har sovit inne inatt, istället för i korgstolen på altanen, men gick ut i morse och fick hämtas in innan jag for till jobbet.* Japp, det öser ner idag också, men åskan har inte börjat än. Den kommer säkert senare under dagen – men jag är förberedd!

Drog ur alla kontakter som behövde dras ur (TV, dator, telefon, modem) innan jag gav mig iväg, så när jag under dagen hör den första åskknallen, behöver jag inte tänka: -MODEMET!!! Det brukar gå åt ungefär ett modem varje sommar, men jag tänkte klara mig den här gången.

[tags]åska, blixtar, dunder, modem[/tags]

*) Froppisen vill inte alls gå ut i det här vädret, hon nöjer sig med att sitta på fönsterbrädan och kolla på oss andra två galningar som går ut när det regnar.

2 kommentarer på “Blixtar och dunder”

  1. Jag gillar också åska. Gillar över huvudtaget när naturen visar hur mäktig den är. Tyvärr är våra hundar skräckslagna när det åskar så det blir ofta att sitta tillsammans när det åskar.

    1. Katterna bryr sig inte särskilt mycket om åska eller fyrverkerier, m m.

      De kan bli lite stirriga vid nyårets tolvslag, men inte mer än att de springer från fönster till fönster för att se vad det är som låter. De blir inte rädda – och ibland bryr de sig inte alls.

Kommentarer är stängda.