Allmänt, Foto

Kalas!

20160715_123152Solen steker rätt bra idag också.

Jag hann vara på ett treårskalas innan jag gick till jobbet! 🙂

Tyvärr hann ingen fota tårtan – som var snabbt ihopslängd av modern i fråga medan fadern och jag höll småtrollen upptagna (och borta från köket) – med tre ljus och massor av dekorationer. Vi såg på paketöppningen medan jag snabbt tuggade i mig en bit av tårtan, och sedan pussade jag gossarna farväl och så gick jag till jobbet.

Jag iddes inte ens slå in mina böcker till paket, eftersom jag glömt köpa presentpapper. 🙄 Det gick bra ändå – när jag gick till jobbet ville lille J läsa ”luckböckerna”. Om det var böckerna eller luckorna som lockade mest, vet jag inte, men han gillar när man läser för honom.

Prinskorvarna och J åker hem idag, under dagen, medan B blir kvar över helgen. Hon ska förstås ut med sina kompisar, eftersom sommarmarknaden är årets stora hemvändarfest. Själv ska jag röja upp och tvätta – men inte förrän efter att jag v-i-l-a-t. Har man semester, så har man! 😆

Nedräkningen inför semestern är stark idag. Jag har kopplat in semesterkänslan redan igår. Dagens göromål blir nog mest sortering, för jag behöver få undan papper in i rätt pärmar så de går att hitta senare.

[tags]tre år, kalas, tårta, presenter, böcker, nedräkning, semester, sortering[/tags]