Allmänt

Matsedel v 36

Måndag
Ugnskotlett m klyftpot

Tisdag
Vitkål (fastedag…)

Onsdag
Korv-o makaronlåda

Torsdag
Mer vitkål (fastedag…)

Fredag
Baconbiffar m pot o sås

Jaa-happ. Nu måste jag köra igång fastedagar igen, insåg jag efter söndagens invägning… Jag har lagt mig till med fula ovanor, t ex kvälls-/nattmackor, lösgodiset har hoppat på mig när jag handlat, m m. Urspårad måste upp på rälsen igen! 😳

Bara för att jag nu skriver ”vitkål” på fastedagarna, betyder inte det att det blir just vitkål – det kan lika gärna bli någon annan lågkalorimat. Jag har inte varit och handlat än, och vet inte vad som kommer att ramla ner i vagnen. 😉

Det beror lite på vad jag kommer att hitta i affären. De håller på att bygga om där inne, så alla kunder vimsar runt och försöker hitta något som först varit flyttat till ett ställe och sedan blivit flyttat ytterligare en gång – eller två. 😆

[tags]matsedel, fasta, 5:2, 16:8, vitkål, ombyggnad[/tags]