Allmänt, Foto

Åter till civilisationen

Herregud, så skönt det är att vara hemma igen! Visserligen sitter jag på jobbet nu, men ni vet hur jag menar. 😉

20161006_163111Jag (och min kollega E) har varit på en tvådagarskurs i Stenstaden, där det kryllar av vackra byggnader, gata upp och gata ner. Smala, enkelriktade gator* – men jättevackert!

Kursen var ett typiskt exempel på att ”vi lägger en utbildning i Norrland så får de kort resväg”. Ha! För att ta oss dit, fick vi först köra 10 mil till flygplatsen, flyga ner till Arlanda, byta flyg och så flyga upp till S. En omväg som gjorde att det nästan gått fortare att ta bilen hela vägen (bara drygt 60 mil, nära och bra)… Nå, vi blev ett äventyr rikare – och kursen var kanonbra! 🙂

Det bästa med att bo på hotell är hotellfrukosten! Jag har blivit smått bortskämd av att komma till dukat bord två morgnar i rad, för att inte tala om all den andra maten… Hur gott som helst! *slurp*

Idag är jag lite lagom trött. Var hemma vid 00:30, varvade ner någon timme innan jag kunde somna, och så ringde väckaren 05:30. Jag snoozade så många gånger jag kunde, men var till slut tvungen att stiga upp. Nå, det är ju trots allt fredag-ljuvliga-fredag!

A har varit kattvakt och skött uppdraget med glans. Visserligen var kattrackorna lite griniga mot mig när jag kom hem – ville inte alls umgås – men det gick över efter ett tag. 😉

[tags]stenstaden, Sundsvall, kurs, omväg, hotellfrukost, trött, fredag, katter[/tags]

*) Det gjorde inget, jag hade ändå ingen bil att färdas med.