Allmänt

Avvikelse

Jag avvek en aning från min 16:8 igår, men bara lite. Eftersom jag somnade framför TV:n drog klockan iväg, så den ”efterrätt” jag lovat mig själv blev inte uppäten förrän efter kl 20. Ja, ja. Det var inte mycket och det ska inte upprepas. 😳

Vilken dag som helst ska jag tvinga A att byta till vinterdäck åt mig. Helst innan helgen, men senast lördag: då kan jag ha söndag som rallardag. 😉 Om han stenvägrar, får jag väl boka tid hos en däckfirma – det har jag gjort någon gång förut. Det är väl värt att lägga ut de pengarna för att slippa göra däckbytet själv.

[tags]efterrätt, däckbyte[/tags]

4 kommentarer på “Avvikelse”

 1. Vi har det så lyxigt att våra däck får bo på däckhotell. Inget kånkande. Inga hjul som ligger och tar plats i förrådet. Man blir kallad till bytet. Däcken bedöms, vad gäller kvalitet och man får veta när det är dags för nya.
  Kaffe bjuder de också på medan man väntar.
  Kostar inte mer än en tröja på Brothers.

  Bara fördelar.

  1. Lyxliv, både för däcken (som får bo på hotell) och dig (som slipper göra bytet själv)! 🙂

 2. Åh, jag insåg i em att det nog börjar bli dags för däckbyte. Jag har mina i ett ”privat” däckhotell, dvs i några vänners källare som erbjuder perfekt temp för däcken. Å så åker jag dit och däcken blir utbytta och ibland får jag middag också! 😀

  1. Åhå, det lät perfekt! Jag brukar försöka muta sonen med att ”jag hinner koka palt medan du byter mina däck”… Vi får väl se hur det går den här gången. 😉

Kommentarer är stängda.