Allmänt, Foto

För intresseklubben

2015-12-11 07.28.08 Ärdetintekaffesnart?

Eftersom jag saknar inspiration att skriva något vettigt idag, kan ni få veta att det inte blev någon fisksoppa igår. Den vältinade fisken kommer att bli panerad torsk med potatismos idag istället.

Jag ”skulle bara” innan jag gick från jobbet, vilket drog 1½ timme över tiden. När jag kom hem orkade jag bara slänga en färdig burk i mikron och sedan var den kvällen slut. Ungefär. Det grå vädret gör ju också att man känner sååå pigg på kvällar och morgnar, eller hur? 🙄

Slaskvädret fortsätter. Ännu ligger ett allt tunnare lager snö kvar på marken – allt har inte regnat bort – men idag tror jag väderprofeterna spått snöfall i rikliga mängder. Hipp hurra. Not. Inte nog med snö, det kommer att blåsa också. Jag får väl roa mig med att sopa slask från altanen när det blåser in blötsnö där.

Jag har ännu inte tagit fram fågelmataren, som A (av någon outgrundlig anledning) ställt undan i källargaraget i våras. Planen var att få fram den innan det kommer mer snö, medan källardörren fortfarande går att öppna utan att behöva skotta, men det blir snävt om tid – beroende på hur mycket snö som kommer (och från vilket håll det blåser).

[tags]middag, slask, fågelmat[/tags]