Allmänt

Elektriskt

Det är problem med det elektriska i Snigelskalet. Jag ska försöka få tag i en elektriker idag och kolla om han har tid att komma och fixa till det som behöver lagas. Det är aningen besvärligt vara utan ström i delar av huset, då min älskvärde son varit omtänksam och skruvat ur proppen ”för säkerhets skull”.

Värmen funkar – tack och lov! – men det är inte mycket dagsljus så här års. Min yttepyttelilla ficklampa får gå för högtryck och är ständigt på fel ställe. Den SKA hänga på sin krok bredvid spisen, så jag snabbt hittar den! Att gå runt med ett levande ljus är inte att rekommendera, då mina pälsklingar gärna stoppar sina nyfikna näsor och svansar i elden.

UPDATE
För den som undrar kan jag berätta att jag inte slagit in julklapparna innan gossarna kom. Det räcker så bra att bara gömma dem i en garderob än så länge. Ingen tittade där. 😉

”Hemläxan” jag frivilligt tog hem är inte gjord, men jag har den här veckan på mig att kolla igenom saker och ting innan jag blir klar. Det är inte så viktigt, egentligen, jag gör det mest för min egen skull.

[tags]elfel, ficklampa, strömlöst[/tags]