Allmänt

Önskelista

Eftersom jag nu slagit till på BookBeat, en lyssna-och-läs-tjänst, har min läsönskelista expanderat kraftigt. Så många böcker, så lite tid! 😉

Jag har flera böcker i mobilen, men har kommit på att jag f-a-k-t-i-s-k-t inte behöver läsa dem om jag kommer på att jag inte gillar dem. Det kostar ju inget extra att välja en annan!

Jag valde t ex en bok jag trodde skulle vara spännande. Jo, den var väl lite spännande, men visade sig handla om zombies/ vampyrer/ varulvar. Nää-äh. Inget för mig. 🙁 Då kunde jag bara slänga den – utan att läsa färdigt – och välja en annan istället.

Eller varför inte en annan (”äventyrlig”) bok jag trodde skulle vara bra? Den hade flera sidor förord, som förklarade bakgrunden så omständigt och ingående att jag knappt orkade läsa hela förordet. Nu återstår att se om jag alls orkar börja med själva boken, men den ska få en chans. Ett par kapitel innan jag ger domen.

Jag håller just nu på med en bok jag trodde skulle vara rolig, men än har jag inte hittat några roligheter. Den får ett par kapitel till på sig, då jag bara hunnit läsa ytterst sporadiskt – ett par rader åt gången – under helgen. Den kan bli bättre när jag får läsa sammanhängande!

Än så länge har jag inte provat lyssna på någon bok, mest beroende på att jag precis blivit klar med boken jag hade i MP3-spelaren. Sedan har jag en till ljudbok, av samma författare, att lyssna på i spelaren innan jag ger mig på att lyssna i mobilen.

[tags]BookBeat, e-böcker, ljudböcker[/tags]