Allmänt, Foto

Lyxigt värre

Jag tog mig en lyxdag igår, då jag hade semester. 😉 Dels fick jag bilen fixad alldeles gratis, dels tog jag en lyxshake (Espresso caramel tror jag den här smaken hette) på Max, när jag ändå var i staden. 😆

Mazda hade tidigare skickat mig ett brev om att mina krockkuddar behövde bytas ut, p g a fabrikationsfel. Jag ringde och bokade en tid på ”den nya” Mazdaverkstaden* som låg i en del av staden jag aldrig varit till förut. Det där med kartor är inte min starka sida, men jag hamnade åtminstone åt rätt håll redan vid första försöket. (Att jag sedan fick se mer än önskat av ett bostadsområde jag aldrig höll på att hitta ut ifrån, är en annan historia.)

Vis av tidigare erfarenheter hade jag sett till att ha gott om tid på mig, så jag kom fram till verkstaden lååångt innan min tid var inne. Ingen fara, de hade kaffeautomat och läshörna, så jag kunde parkera mig i godan ro med min senaste mobilbok. Där satt jag och hinkade kaffe, tills en kille plötsligt kom och meddelade att min bil var klar?!? Hoppsan – de hade klämt in den mellan två andra bokningar, så jag var hemma igen innan det ens började skymma! 🙂

[tags]Max hamburgare, Mazda, I skydd av skuggorna, Helen Tursten[/tags]

*) Mazda är inte så stort märke här, så det som är ”märkesverkstad” – där service ska göras – flyttar runt bland olika firmor. Lika spännande att hitta dit, varje gång! Typ.