Allmänt, Foto, Katter

Besvikelse

Jag provade köpa den nya Pollypåsen, Kick, när jag var och tankade bilen i morse. Den blev en besvikelse (påsen, inte bilen). Det är förstås ingen risk att godiset inte blir uppätet, men jag hade inte väntat mig att lakritssmaken skulle ta över så totalt. (Jag är inte så jätteförtjust i lakrits.)

Nå, över till roligheter: gossarna har förgyllt helgen åt mig! 🙂 *infoga valfritt antal hjärtan* Lille E har hittat en ny leksak som vi inte kan hålla honom ifrån med mindre än en ommöblering, nämligen vindstrappan. Till slut drog vi byrån och kattsandtunnan över hallgolvet för att blockera trappan. Det har sprungits, hoppats och ramlat saker (?!?) där uppe mellan varven, för att inte tala om kattjakten de små ägnat sig åt.

Madamen har kört ”f*ck you, nu skiter jag i det här” och hållit sig inom räckhåll (den lilla soffan är faktiskt hennes favoritplats) och gossarna har – i de flesta fall – låtit henne vara ifred, eller klappat henne försiktigt. Froppisen, däremot, har inte synts till så länge gossarna var vakna.

På tal om vakna pojkar, i lördags somnade lille E mot mitt ben i soffan! Han vinglade hit och dit med huvudet, kämpade för att hålla ögonen öppna – och så small han av och sov djupt redan innan han träffade mitt ben. 😉

[tags]Polly Kick, barnbarn, mormor[/tags]

2 kommentarer på “Besvikelse”

  1. Kanske en Polly för mig då, som gillar lakrits. Är inte speciellt förtjust i Polly annars.

Kommentarer är stängda.