Allmänt, Foto

Svår fråga

Vi hade arbetsplatsträff igår, mina jobbarkompisar och jag. Då fick vi en svår fråga att svara på, i slutet av mötet: vad är jag bra på, på jobbet?

Oj! 😯

Jag kan rabbla upp hur mycket som helst som mina medarbetare är bra på, men jag själv…? Eeehhh… Jag är bra på… Ehum, kan vi ta det på nästa träff, så jag hinner fundera lite? 😳

Det är antagligen Jantelagen som slår till med full kraft, när man får den frågan. Man ska inte framhäva sig själv, o s v. Jag har aldrig funderat på vad jag är bra på att göra. Däremot kan jag berätta om vad jag är dålig på att göra, misslyckanden jag haft, fel jag gjort, etc. Typiskt, eller hur?

Vi blev alla lite ställda av den frågan, men alla kom på något som stämde. Intressant. Jag ska fundera på det till nästa möte. Även om jag kom på en sak, så borde jag ju vara bra på fler saker efter alla dessa år.

[tags]arbetsplatsträff, svår fråga, Jantelagen[/tags]

2 kommentarer på “Svår fråga”

    1. Vår chef har precis gått en kurs, det är väl därifrån den kommer. 😉

Kommentarer är stängda.