Allmänt

Matsedel v 14

Måndag
Rester

Tisdag
Kyckling o ris
Grillad karré o potsallad

Onsdag
Rester
Kyckling o ris

Torsdag
Bacon o pasta
Rester

Fredag
Pyttipanna m ägg

Haha, det syns kanske vad jag har i frysen? 😉

Rätt svar: bacon & pyttipanna, som aldrig kommer ända fram till matbordet. Jag hittar hela tiden på något annat för att slippa gå ner och hämta upp matvaror från frysboxen i källaren. (Har ingen frys i köket.)

Planen är att handla idag, redan under lunchen. Vi får väl se hur det blir med den saken. Som vanligt gäller att rätterna kan komma att bytas ut utan föregående varning, dels beroende på vad jag hittar när jag handlar, dels beroende på om kocken tar semester någon dag. 😆

UPDATE
Nej, jag ids inte handla idag. Det kan vänta till imorgon, då jag ännu har rester kvar att äta.

[tags]matsedel[/tags]