Allmänt

Svårt eller lätt

Idag har jag lyckats förklara en (arbetsrelaterad) sak åt en av mina kunder, på ett sätt som h*n förstod! Äntligen! Det är inte alltid så lätt att förklara saker utan att bli allt för invecklad och börja tala det ”fikonspråk” vi-som-är-invigda använder. Nu vet jag hur jag kan använda mina talanger nästa gång jag får samma fråga…

Det blev paj till middag igår, men den dröjde. Jag var inte alls på humör att fixa till någon mat över huvud taget, men tog till slut mig själv i kragen och satte igång. Belöningen blev att jag idag hade pajrester till lunch, samt till middag! Det gör inte mig något att äta samma mat flera dagar i rad, så länge jag inte behöver göra mer än stoppa maten i mikron för att värma den.

Jag har satt tänderna i Patricia Cornwell igen. Det var några år sedan jag träffade Kay Scarpetta senast, men nu har jag laddat hem en bunt e-böcker att fördriva tid med, speciellt under luncherna. MEN jag har också laddat hem Jo Nesbøs och Jussi Adler-Olsens senaste verk som ljudböcker, så nu är jag som åsnan mellan hötapparna: vem ska jag börja med? Harry Hole eller Carl Mørck? 😉

[tags]talanger på jobbet, skink- och ostpaj, Patricia Cornwell, Kay Scarpetta, Jo Nesbø, Harry Hole, Jussi Adler-Olsen, Carl Mørck[/tags]

2 kommentarer på “Svårt eller lätt”

  1. Patricia Cornwell – känner igen namnet men tror att det är längesedan jag läste nåt av henne.
    Skön känsla när man når fram med förklaringar!

    1. Ibland kommer jag på tidigare favoritförfattare, som jag glömt bort (oftast i väntan på nästa bok). Nu återstår att se om jag fortfarande gillar henne! 😉

Kommentarer är stängda.