Allmänt

Sortering

Idag blir det nog en sorteringsdag på jobbet. Jag har diverse som behöver sorteras in i pärmar, förråd och andra rum.

IKEA-planeringen pågår för fullt. Inte bara jag, utan även H, laddar våra shoppinglistor till max! 😉 Hon ser verkligen fram emot att få shoppa diverse smått & gott (samt kanske en del större grejer) medan jag är mer chill. Vi tar för säkerhets skull hennes bil, en kombi, ifall hon köper de stora grejer hon funderat på. Jag ska inte ha mer än EN blå påse med mig hem. Jag var ju ”nyss” dit och har inte så lång lista.

Tankade bilen i morse. Lönen har ju kommit, redan igår! 😉 Däremot har jag inte – kom jag precis ihåg – betalat månadens skörd av räkningar. Nå, det hinner jag göra ikväll eller imorgon.

Den här helgen blir en extra dag ledigt, då måndag är röd dag. Om vi säger som så: det gör ingenting. Alla extra lediga dagar mottages med tacksamhet av undertecknad. Just idag har två av mina medarbetare tagit semester, så mina möjligheter att sluta tidigt krympte betydligt. Nå, jag dör inte av att sitta på jobbet – jag har ju betalt för det.

[tags]sortering, IKEA, lön, ledig[/tags]