Allmänt, Foto

Långa ljusa kvällar

Jag har en Plan! 🙂

OK, det är inget nytt, jag Planerar ju olika saker då och då (och inget blir ändå gjort…). Nu börjar det vara lättare för mig att hålla mig vaken hela kvällen, då ljuset återvänt. Tyvärr utnyttjar jag inte tillpiggnandet som jag borde, men – som sagt – jag har en Plan…!

Det är helt enkelt så att jag måste röja ur skåp och lådor i köket, för att få plats med alla mina IKEA-inköp. Det mesta jag köpt är som ersättning för något gammalt som ska skickas till Återvinningen/ Röda Korset (eller slängas), men jag har så himla svårt att skiljas från mina gamla grejer. 🙄

Nu har jag bestämt mig för att det får bära eller brista, jag SKA sätta igång ikväll. Just ikväll har jag rester till middag, så den är snabblagad. Sedan är det bara att sätta igång med utrensningen. Problemet är bara att det – medan jag håller på – kommer att se ut som ett bombnedslag i köket, men det kan jag leva med. (Jag måste ju plocka ut allt ut skåpen för att se vad som ska vara kvar.)

Över till något annat: min favoritpenna på jobbet har slut bläck! 😯 Jag är förtvivlad och måste nu försöka hitta en ny bläckpatron att ladda den med, annars blir jag olycklig. Pennan lade bara av igår, precis mitt i en mening, men det ska finnas utbytespatroner. Någonstans. Förhoppningsvis.

Så här såg det ut för inte alls länge sedan…

Vädret! Jag får inte glömma att tala om vädret! Det har varit plusgrader ett par tre nätter nu (förutom på dagarna), och det syns på snömängden. Drivorna sjunker ihop med raketfart! Visst har jag fortfarande snö på gräsmattan men snart har rabarbern tinat fram.

Gården har ännu ett tunt lager av frasig is, men de isfria fläckarna brer ut sig mer och mer. Plattorna framför bron är helt bara, sånär som på gruset jag strött ut under vinterhalkan. Jag måste ta en ny bild så ni får se! 🙂

UPDATE
Jag hittade en ny bläckpatron till min favoritpenna, så nu är den igång igen! *lycka*

[tags]jag har en plan, köksrensning, nytt och fräscht, favoritpenna, vårväder[/tags]