Allmänt

Full kontroll

Trots att jag har semester och alltså verkligen borde släppa greppet om mina jobbsysslor, kan jag inte låta bli… Idag har jag redan ringt till B på mitt jobb två gånger – och då har jag inte ens hunnit dricka min andra mugg kaffe än! Jag är med andra ord så gott som nyvaken, men har lovat B att jag inte ska ringa fler gånger – idag…

A har kommit hit för att klippa gräset åt mig. Hans bil har (för ett par dagar sedan) pajat här på min gård, men som tur var framför ”rätt” garageport, så han kan ta ut caben om andan faller på. Det hade ju varit väldigt synd om den blivit inparkerad, eller hur? 😉

A jobbar och jobbar i sommar. Som timvik på ett äldreboende kan han ta hur många extrapass han vill, förutom den schemarad han ska gå efter. Dessutom klipper han gräset åt mig, förutom att han får åka till Byn och hjälpa till med diverse saker där, när han är ledig från det betalda jobbet. Så är det att vara eftertraktad! 😉

Men B, då?  Jo, B har ett sommarvikariat som biståndshandläggare i L, och hon har redan skrapat ihop hur många flextimmar som helst. Det är klart, de dagar hon inte har gossarna kan hon ju jobba längre, för att göra klart det hon håller på med utan att oroa sig för dagistider.

Jag måste fara och handla idag, då både mjölk och kattmat är slut. Det behövs fyllas på med diverse annat också, t ex är det ju bra att kunna laga mat hemma någon gång. Nu har det varit en del rännande för mig de senaste dagarna, så jag har ätit mycket ute.

Dessutom strålar solen från en klarblå himmel idag, så jag ska sätta igång med tvätten. Hipp hipp, hurra. Yeeey. Entusiasmen flödar.

UPDATE (lite senare)
Jag har nu hunnit ringa M på jobbet också… Och blivit uppringd av E i ett jobbärende – två gånger! Nå, det är bättre att de ber om hjälp med vissa ärenden, istället för att det blir fel som jag får rätta i efterhand.

[tags]semester, jobbet, juniorer, sommarjobb[/tags]

2 kommentarer på “Full kontroll”

  1. Du måste verkligen gilla ditt jobb. Så fort jag går på semester är mitt jobb ett minne blott. Som dessutom bleknar ännu mer så fort jag kommit utanför jobbets dörr.

    1. Jag har lite svårt att släppa vissa uppgifter till andra, för om det blir fel – och det är då jag rycker in – tar det dubbelt så lång tid att rätta till felen, än om det blir rätt gjort från början. Men på det stora hela tar jag ledigt när jag har semester! 🙂

Kommentarer är stängda.