Allmänt, Foto

Det börjar röra på sig!

Bild från i höstas.

Idag ringde en dam och bokade in ett besök av en servicetekniker hemma hos mig på tisdag. De verkar vara på gång med fibern snart!

Få se om vi blir överens om var fibern ska dras in i själva huset. Jag vet ungefär var det skulle passa mig, men de kanske kommer från ett annat håll (på en annan sida av huset)? Vi får väl se.

När fibern dras in kommer jag nog att stänga av den fasta telefonen för gott. Det är bara försäljare som ringer på den – alla som verkligen vill mig något, eller snabbt måste få tag i mig, ringer till mobilen.

Frågan är om jag ska ta TV via fibern också, eller om jag ska fortsätta med parabolen? Jag har inte ens kollat vilka programpaket som erbjuds via fiber, men det är inte så bråttom.

Det kan vara smartare att ha TV från parabolen, ifall något krånglar med fibern. Jag vill inte vara utan både TV och Internet samtidigt! 😯 (Läs: då kan jag ju bli tvungen att göra något vettigt under kvällarna…)

[tags]fiber, telefon, parabol[/tags]

2 kommentarer på “Det börjar röra på sig!”

  1. Ja, vi ska också få fiber i år. Eller var det nästa år? Jag kommer inte ihåg riktigt. Maken vill gärna ha, men själv bryr jag mig inte speciellt mycket. Jag tycker det funkar bra som vi har det, men jag kanske kommer att märka någon jätteskillnad när vi väl får det. Fast telefon har vi inte haft på många år. Vi la ner det någon gång när vi bytte bredbandsleverantör, minns inte när. Hoppas du får det precis som du vill.

    1. Fibern skulle först installeras i början av sommaren, sedan kom besked om att den kommer under hösten. Vi får väl se när det blir av…

Kommentarer är stängda.