Allmänt, Foto

Utflykt

Jag var på utflykt till Fallet igår, för att äta en av deras specialare. 😉 Varje sommar försöker jag ta mig till Fallet, inte bara för maten, utan för att det är trevligt att åka ”östra sidan upp och västra sidan ner”. På västra sidan av älven är det grusväg och lite trafik, så man kan köra lugnt och kolla på utsikten.

Under tiden lyssnade jag på den bok jag snart är färdig med, en deckare*, och ser plötsligt en obekant bil som följer efter mig…?!? Den försökte inte köra om, utan låg bakom hela tiden, hur sakta jag än körde. Svängde jag åt ena hållet så gjorde bilen också det, körde jag förbi en korsning så gjorde den också det. Sista korsningen innan jag var hemma, svängde den bilen också åt samma håll som jag – nu blev jag nästan förbannad, samtidigt som jag undrade om det var någon jag kände** som var på väg till mig? Men sedan svängde den ytterligare en gång, så jag slapp känna mig förföljd. Vadå livlig fantasi? 😳

Syrran hann förbi en sväng, innan jag åkte iväg. Hon och svägerskan E hade affärer på gång under Hantverksmarknaden som var här under helgen. Jag har inte varit dit och kollat på grejer, då min shopping får hålla sig till ett minimum den här månaden. Båda juniorerna fyller år före nästa lön, så jag håller hårt i pengarna just nu. 😉

[tags]utflykt, deckare, Karin Slaughter, livlig fantasi, hantverksmarknad[/tags]

*) Jag var alltså redan färdigt uppjagad, med personer i bilar som skuggade varandra (i boken).

**) Att bilen var obekant betyder inget. Det tar flera år innan jag vänjer mig vid att folk bytt bil, och tar de familjens andra bil är det kört för mig.