Allmänt, Foto

Snigelfart

Det här är inte riktigt med sanningen överensstämmande. Jo, vad gäller min gamla dator hemma, men inte den på jobbet. Hemma kan jag slå igång datorn, gå och dricka kaffe, ta mig en rök på kaffet, och sedan gå och se om alla uppdateringar och timglas försvunnit från skärmen. Ungefär. 🙄

Oj, jag ”råkade” köpa en chokladkaka (Marabou mjölkchoklad med Daimkrisp) till frukost när jag svängde förbi macken i morse. Jag behövde köpa både cigg och tändare – den här gången blev det en tändare med katter. Förstås. Är man Crazy Cat Lady, så är man. 😉

Måndag. Hela veckan ligger som ett oskrivet blad framför mig. Eller…? Nä, jag jobbar bara idag och imorgon, sedan har jag semester. Dels ska jag ta madamen på sin sista resa till veterinären 🙁 och dels ska jag till matmarknaden i L för att äta mig igenom godsakerna och shoppa hem en del smått & gott.

Ursprungsplanen var att sova i B:s lägenhet, men då A inte kan vara kattvakt, får jag allt vackert åka hem igen. Få se om jag ids fara mer än en dag – det är lite trist att sitta i bilen ensam hela vägen. Jag kan kolla med C om hon vill komma någon av dagarna? Ja, det ska jag göra! 🙂

Jag borde hitta på någon sorts matsedel för veckan – men jag ids inte. Vet inte hur många dagar jag äter borta.

[tags]dator, Daim, semester, planer[/tags]