Allmänt

Kollat läget

Nu har jag kollat läget med min kompis C, om hon vill följa med till L någon av dagarna. Torsdag passade bra för henne, så då har jag sällskap i bilen åtminstone åt ena hållet. (Hon ska till sin dotter och stanna där några dagar.) 🙂

Annars har jag en ny ljudbok att sysselsätta mig med under många långa mil; den här gången är det Anne Holt som håller mig i ett järngrepp. Jag får ligga i om jag ska hinna klämma in den i augustis lästa böcker hos BookBeat. Det är inte många dagar kvar av månaden och jag har nyss börjat lyssna på boken.

Jag förstår inte. Igår var jag och handlade, flera kassar för stora summor – och jag har ingen mat hemma?!? 😳 Mathandlandets A och O är förstås att inte handla när man är hungrig, vilket gårdagen är ett strålande bevis för. Nåja, alltid något ätbart ska väl gå att få ihop av varorna jag köpte, men jag hade ingen Plan (läs: matsedel).

[tags]sällskap, Anne Holt, I stoft och aska, BookBeat, matsedel[/tags]