Allmänt, Foto

Svårt val

Jag fick göra ett svårt val igår kväll: den grå eller den gula väskan? 😉

Den gula var snyggare (den har en tofs!) men den grå hade ju prickigt foder… *gaahhh* Nå, jag bestämde mig för den gula i alla fall. Hade inte tid att börja vela fram och tillbaka, speciellt som det är min syster som shoppar åt mig – på andra sidan Atlanten…

Jo, jag vet, det dräller av sådana här liknande väskor överallt, speciellt nu när det är höst, men jag ville ha en som inte alla andra har. Här finns det oftast att välja på svart eller mörkbrun, punkt. Ja, en modell har jag hittat i ljust puderrosa, men tyvärr var det för att B redan köpt sig en sådan. Då kan ju inte jag slå till på en likadan. 😳

Nu räknar jag dagarna tills de är hemma igen, syrran med tillbehör… 😆

[tags]väskor, shoppingagent, USA[/tags]

2 kommentarer på “Svårt val”

 1. Åh, vad svårt!
  Men jag tycker du valde rätt.
  (varför sätter de inte snyggt/roligt foder i ALLA väskor,
  det är ju inte svårare att sy dit än ett enfärgat!!!???)

  Jaså! de är ute och shoppar. det vågar de inte tala om för mig…
  Jag vill också fotoshoppa!
  *avundsjuk*

  1. Det prickiga fodret fick mig att tveka – men den gula väskan är snyggare!
   Jag skickade väskbeställningen med min favoritkarl. Nu är han ännu mer favorit! 😉

Kommentarer är stängda.