Allmänt, Foto

Matmarknad

På torsdag åkte jag och min kompis C till den internationella matmarknaden i L. Jag åt bara ett mål, men köpte hem diverse smått och gott. Inte direkt mat; mest smaksättningar och slisk. 😉

Jag hade lånat en Dramaten-väska från jobbet, och den var helt fenomenal att dra omkring grejer i! Nu återstår bara att ta tillbaka väskan till jobbet på måndag, med jag har ställt den i hallen så jag ser den när jag går ut till bilen.

Angående slisk… Vi shoppade loss bland sötsakerna vi kunde ha till kaffet, som vi skulle dricka hos C:s dotter I, och jag kan varmt rekommendera bakelserna på fatet i förgrunden. Eclairer? Eclairs? Spela roll, de var supergoda – alldeles färska och fyllda med vaniljfluff. Mmmm!

I morse såg jag något jag inte sett på länge: ekorren var tillbaka i björkarna bredvid altanen! Den har varit borta länge, men nu när ingen katt längre bor på altanen, törs den komma tillbaka. Jag vet inte om det är en eller två ekorrar, men jag har sett en ensam ekorre skutta över gräsmattan två gånger under förmiddagen.

Jag hann – förstås – inte lyssna färdigt på boken i augusti, och inte idag heller. Både plattan och lurarna behöver laddas, och jag har bara en laddsladd hemma. Jag förstod ju att jag skulle kunna behöva den extra sladd jag har på jobbet, så varför tog jag inte hem den?!? Nå, jag klarar mig nog.

[tags]matmarknad, slisk, ekorre, ljudbok[/tags]

4 kommentarer på “Matmarknad”

  1. Ekorrmatare??? Finns det såna? 😯

   (Nej, jag tänker inte mata ekorrarna särskilt, de brukar snylta solrosfrön från fågelmatarna.)

   1. Ja, det finns ”lådor” med lock på. Ekorrarna lär sig snart att öppna locket och plocka ut godsaker. Riktigt roligt att titta på. Du kan se hur de ser it på Vivara.se. (även om du inte tänkt använda en sådan).

    1. Ahaa! Nu har jag kollat! Bra att veta att de finns och hur de ser ut, ifall att. Man vet ju aldrig, en vacker dag kanske jag blir ekorrvän också. 😉

Kommentarer är stängda.