Allmänt

Populär

När jag öppnade dörren till kontoret i morse, insåg jag hur ”populär” jag är: drivor av post över hela skrivbordet… *suck* Nästa gång jag tar ledigt ska jag plugga igen nyckelhålet så mina jobbarkompisar inte kan lägga in post på mitt bord. 😉

Nåja, då går ju dagen fort när jag har mycket att göra. Dimman – både den mentala och den verkliga (utomhus) – lättar nog snart så det blir en fin dag. Det här gillar jag med hösten; de fina dagarna med hög, klar luft och knallblå himmel medan träden börjar skifta färg. 🙂

Då rycker det som bäst i ”lästarmen” för mig, så jag håller nu på att lyssna mig igenom Peter Robinsons senaste, Skuggan av tvivel, och kan knappt förmå mig att pausa i lyssnandet även om jag ska till jobbet. Egentligen vill jag läsa hans böcker, på skärm eller papper, men den fanns bara som ljudbok hos BookBeat. Spela roll, det går bra ändå!

Måndag OCH månadsskifte gör att M kom förbi mitt kontor och dumpade ännu en hög bland högarna. Tja, det är väl bara att kavla upp ärmarna och sätta igång? Men först: k-a-f-f-e! 😉

[tags]post, dimma, höst, läsning, Peter Robinson, Skuggan av tvivel, BookBeat[/tags]