Allmänt, Foto

Varm rumpa

Jag fick en virkad yllesittdyna till min korgstol i somras. Det var förstås W som virkat den åt mig, så jag inte skulle behöva bli kall om rumpan när jag sitter ute och röker. Dynan är varm och skön att sitta på, nu när hösten smyger fram både dimma och kyla. Verkligen! 🙂

Jag fotade baksidan åt er, då mitt namn står tydligt broderat (?) på framsidan, men den ser likadan ut på båda sidor (förutom namnet, då). Det är därför det ser ut som en fläck på bilden.

Dels har jag inte behövt ta ut dynan tidigare, dels har madamen haft ockuperat korgstolen hela sommaren, men nu har jag börjat använda dynan. Jag ska söka fram en ”hängare” att sätta fast i kanten, så jag kan hänga den på kroken där jag har jackan. (Då jag lyckats hålla dynan katthårsfri tills nu, så kan jag fortsätta med det.)

Jag prickade in höstens tre första tecken på den här bilden: rönnbär, gula löv och dimma… 🙄 Nu är det bara att börja vänta på nattfrosten, men det är nog ett tag kvar. Hoppas jag. 😳

Jag är liiite småsugen att beställa mer grejer från Walmart, via min ”personal shopper” 😉 , men hon ska ju ha plats för sina egna grejer i bagaget också. Ah, jag kanske hör av mig till dem ikväll så får vi se om det blir något. Inte mer än att det ryms inuti handväskan som redan köpts åt mig, jag lovar! *host host harkel*

UPDATE
Jodå, min ”beställning” är ivägsänd. Sedan får jag se om den åtgärdas eller inte. 😉

[tags]sittdyna, höst, personal shopper, Walmart[/tags]